Share

General information

Information in local language
Diada de l’Ostra del Delta

Un diumenge del mes de maig els visitants venen a gaudir de la Diada del'Ostra, un certament que s'ha convertit en una referent turística i gastronòmica a les comarques de l'Ebre.

Al llarg de la Diada es reparteixen uns 2.500 kgs d'ostres del Delta entre el públic assistent al la festa al port pesquer de l'Ampolla, les quals, si es vol, es poden acompanyar d'una copa de cava.

També es gaudeix de la mostra de cuinar l'ostra del Delta on els visitants poden gaudir de les receptes més innovadores de com cuinar aquest fruit del mar gràcies a la cura amb la que els nostres restauradors han preparat aquesta mostra. Així com també, per amenitzar la jornada, hi ha un grup de música en viu que acaba de donar ambient al port pesquer.

La Diada de l'Ostra dona obertura a les Jornades Gastronòmiques de l'Ampolla, que tindran lloc al llarg del mes de maig i juny.

Another feature to be relished is the range of Delta oyster dishes on display. Visitors can savour the most innovative dishes and see how this fruit from the sea is prepared by the efforts of our chefs. There is also live music to liven things up and provide an even more high-spirited atmosphere.

The day of the oyster is the first event in the season of the L'Ampolla Culinary Festival, which takes place throughout the months of May and June.